Sponsor


Vi er stolt sponsor til kombinertlandslaget.

Avtalen

Kombinertlandslaget skal bruke tiden på kjernevirksomheten sin, så tar Auto Plan seg av bilene. Auto Plans virksomhet har mange likheter med hva en kombinertløper må ha av kvaliteter for å lykkes i både bakken og i sporet. Vi sørger for enkelt bilhold. Kombinertlandslaget har fått oppleve hvor enkelt bilhold kan være. Nøyaktighet og en stor porsjon integritet er avgjørende for å lykkes.

Event og arrangementer

Ny samarbeidsavtale frem til 2020

Auto Plan signerer samarbeidsavtale med Norges Skiforbund Kombinert for to nye år. Auto Plan har siden høsten 2015 vært kombinerts samarbeidspartner på bil. Partene har nå signert en ny toårs avtale frem til våren 2020.

- Vi ser på dette som en langsiktig investering, og merker at vi får mer og mer ut av samarbeidet med Skiforbundet som kombinertlandslaget legger til rette for, forteller daglig leder i Auto Plan, Tormod Kvam.

I tillegg til avtalen med NSF Kombinert har samtlige utøvere på elitelaget bilavtaler med Auto Plan.

Sportssjef i Kombinert, Ivar Stuan, er veldig fornøyd med å ha Auto Plan på laget også de neste årene.
- Det at nasjonale aktører i ulike bransjer ser kombinert som interessant som sponsorobjekt er viktig for kombinert og øker markedsverdien av idretten også overfor andre aktører i markedet, sier Stuan.