Autoplan samarbeider med Alphabet

Gjennom Autoplan kan Alphabet International sine kunder få tilgang til operasjonelle leaseprodukter og tjenester i det norske markedet.

Alphabet er opptatt av å tilby sine innovative mobilitetstjenester til så mange kunder som mulig. Kunder som er avhengige av disse løsningene over hele Europa og utover, kan dra nytte av tilbudet sitt i det norske markedet. Akkurat som i andre Alphabet‐markeder har kunder tilgang til utvalget av Alphabet‐kompatible produkter og tjenester som er tilgjengelige i Norge, via Autoplan. Avhengig av selskapenes spesifikke behov, kan de også velge et bredt utvalg av nyttige tjenester på topp, for eksempel drivstoffkort, erstatningsbiler, veihjelp og advokatforsikring. Det nye samarbeidet er et verdifullt tilskudd til de eksisterende Alphabet‐tjenester og lokasjoner.Om Alphabet

Alphabet er en ledende leverandør av Business Mobility i Europa, Australia, Kina og Sør‐Amerika. Som sådan gjør det bedrifter i stand til å administrere sin bedriftsmobilitet på en økonomisk og bærekraftig måte. Alphabet ble grunnlagt i 1997 som en avdeling av BMW Group, og har omfattende kunnskap om internasjonal flåtestyring og leasing. Den omfattende porteføljen inkluderer rådgivning og finansiering samt smarte styringsprodukter og tjenester for selskapets flåter. Alphabet's Business Mobility‐løsninger er skreddersydde for å oppfylle spesifikke krav til bedriftene. I dag forvalter Alphabet en portefølje på over 680 000 leide biler og lette kommersielle kjøretøy av alle fabrikker og er rangert som fjerde i markedet over hele verden. Alphabet er også banebrytende for etableringen av avanserte mobilitetsløsninger: AlphaElectric tilbyr selskapene en helhetlig tilnærming til eMobility, AlphaCity er det effektive alternativet Corporate CarSharing, mobilitetsappen for smarttelefoner, AlphaGuide, gjør livet enklere for brukerne og AlphaFlex, den individuelle, fleksible mobilitetsløsningen , gir ansatte valg og selskaper full kostnadskontroll. Alphabet har hovedkvarter i München, Tyskland og er nå representert i 30 land. For mer informasjon, besøk   www.alphabet.com.

Kontakt oss
Telefon: 02886
Telefon fra utlandet: +47 948 16 869
E-post: kundeservice@autoplan.no

Åpningstider:
Mandag til fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag og søndag: Stengt

English version