Gjør et trygt kjøp av bruktbil

 • Velg mellom mange verkstedkontrollerte bruktbiler
 • Servicehistorikk
 • Få en grundig tilstandsrapport
 • Gjør et bruktbilkjøp med garanti

Sammen med våre kunnskapsrike bruktbilselgere finner du bruktbilen som dekker dine behov og ønsker.

Bruktbil

Har du bestemt deg for å kjøpe brukt, og ikke ny bil, men er redd for å kjøpe katta i sekken? Kjøp av bruktbil hos Autoplan er trygt og gir deg flere fordeler.

Finn en god bruktbil på nett

Er du på jakt etter bruktbil, vil du finne et stort utvalg hos Autoplan , både brukte personbiler, varebiler, elbiler og hybridbiler. Her kan du finne bruktbilen som dekker ditt behov. Du kan søke og sortere etter flere kriterier, slik som:

 • Bilmerke
 • Type drivstoff
 • Kilometerstand
 • Salg eller auksjon
 • Farge
 • Årsmodell
 • Girkasse
 • Hjuldrift
 • Karosseri
 • Pris, med og uten avgift til omregistrering

Finner du en bruktbil som ser interessant ut, kan du få detaljert informasjon via nettsiden, slik som hvilket utstyr og hva slags garanti som følger bilen.

Trygt kjøp av bruktbil

Et raskt søk viser at det er mange bruktbiler til salgs, og du kan gjøre et skikkelig kupp ved å gå på biljakt selv eller handle fra en privat selger. Men du skal ha nokså god greie på biler for å være helt sikker på hvilken stand bruktbilen er i.

Hos bruktbilforhandlere som Autoplan, vil alle bruktbiler bli nøye sjekket gjennom en kvalitetskontroll - alt for at du som kjøper bruktbil skal vite hvilken tilstand bilen er i. Hos oss jobber dyktige mekanikere og teknikere som kan sine bilmodeller, det være seg Ford, Mercedes-Benz, Skoda, Volkswagen eller andre bilmerker som ruller på norske veier.

Når du henter din nye bruktbil hos oss, kan du være trygg på at bilen har fått service og vi gjør retting av feil og mangler. Uansett følger det alltid en tilstandsrapport slik at du kjenner historikken med hensyn til skader på bilen.

Brukt leasingbil

En del selger bilen sin til en forhandler i stedet for å gjøre salgsjobben selv. Autoplan kan gjøre innbytte av din gamle bil, men de aller fleste bruktbilene vi selger har tidligere vært leasingbiler. Det betyr at du kan være trygg på at våre bruktbiler har hatt jevnlig og nødvendig service og vedlikehold. Ved å kjøpe en brukt leasingbil får du dermed full oversikt når det kommer til skader og feil, og kjøretøyet kommer med en grundig tilstandsrapport.

Finansiering og forsikring av bruktbil

Trenger du hjelp til finansiering av bruktbilkjøpet? Autoplan har et samarbeid med Sparebank 1 og Santander Consumer Bank for å skreddersy et billån som passer best for deg.

Autoplan har også gode avtaler på forsikring og samarbeider med Gjensidige, IF, Tryg, Enter og Sparebank 1 Forsikring. I tillegg følger det nybilgaranti på en rekke av våre bruktbiler. Resten av bilene selges med Autoplan bruktbilgaranti på seks måneder/7000 kilometer.

Kort leveringstid på bruktbiler

Når din nye bruktbil er kjøpt og betalt, er det kort leveringstid. Autoplan er godkjent av Statens Vegvesen. Det betyr at vi har bilskilt på lager og kan levere bilen på dagen.

Du kan hente den nye bilen din hos vårt bruktbilsenter ved Hamar, nærmere bestemt Brenneriroa i Løten som ligger midt mellom Hamar og Elverum. Ta toget til Hamar, så bestiller vi henting med drosje fra togstasjonen til døren hos Autoplan bruktbilsenter.

Klagerett på bruktkjøp av bil

Som kjøper er du mer eller mindre beskyttet av lovverk når du kjøper bruktbil. Dersom du kjøper bilen av en privatperson, gjelder kjøpsloven med reklamasjonsrett på to år, men husk å klage så fort du oppdager mangelen på kjøretøyet.

Kjøper du bil av en forhandler som Autoplan, gir forbrukerkjøpsloven deg rett til å klage innen fem år har gått, med mindre det følger en garantiavtale som gir selger ansvar i en lengre periode.

Ved klage på bruktbilen, må du først gi selger anledning til å rette opp feilen innen en viss tid og uten at det koster deg noe ekstra. Hos Autoplan har vi mekanikere og teknikere som kan reparere og rette opp feil og mangler etter bruktbilkjøpet.

Har du kjøpt bruktbil av Autoplan, har du også rett på lånebil dersom reparasjonen tar mer enn en uke. Det samme gjelder ikke ved kjøp fra privatpersoner.

Blir ikke feil og skader rettet opp innen kort tid, kan du kreve avslag i prisen. Dersom manglene er store og ikke lar seg rette på to forsøk, kan du heve kjøpet.