Bilutleie

Vi har nå byttet navn på vår leiebiltjeneste til Autofleks. Gjennom Autoplan og Autofleks kan vi tilby et bredt utvalg av biler for korttidsutleie.  Vi tilbyr person- og varebiler i flere størrelser som passer alle behov. Trenger du flyttebil eller minibuss har vi selvfølgelig det også. Ta kontakt for å finne en leiebil som passer deg.

Ta kontakt: 
Telefon: 915 028 47

PERSONBILER
Vår bilpark spenner fra små, mellomstore til store, romslige biler. Alle våre biler er delt inn i kategorier, noe som gjør det enkelt for deg å få oversikt over priser, gir,  romslighet og lignende. Merk at bilen på hver gruppe bare er et eksempel. Vi kan ikke garantere bestemte bilmodeller med mindre annet er oppgitt.

MILJØBILER
Miljø er viktig for oss og vi er Miljøfyrtårn -sertifisert. Vi investerer mye i miljøet og prøver hvert år å redusere bilenes miljøpåvirkning og utslipp av karbondioksid. I tillegg til El-biler har vi flere hybrider og ladbare hybrider.

MINIBUSSER
Autofleks tilbyr flere forskjellige modeller minibusser. En minibuss er et perfekt transportalternativ til for eksempel golf- eller skitur når du er 5-16 personer. Å leie en minibuss er både miljøvennlig, rimelig og praktisk.

VAREBILER / FLYTTEBILER
Autofleks tilbyr deg et bredt spekter av vare- og lastebiler. Å leie en varebil er perfekt, for eksempel når du skal flytte. Hos oss kan du velge å leie en vare- eller lastebil fra én dag til flere måneder.

Ønsker du å leie bil?