Har din bedrift firmabiler? Da bør du sjekke Proff-lease fra Autoplan

Her er noen av punktene du kan inkludere i Proff-lease:


  • Forsikring
  • Dekk/dekkhotell
  • Drivstoff
  • Vask
  • Bilutstyr/rekvisita
  • Service og vedlikehold
  • Bomring
  • Dekor og innredning
  • Elektronisk kjørebok

«Med en Proff-leaseavtale hos oss, er det en selvfølge at det skal være enkelt, lønnsomt og oversiktlig for din bedrift. Personlig rådgivning fra dyktige og serviceinnstilte medarbeidere får du med på kjøpet.»

Daglig leder, Kenneth Skjønhaug

Daglig leder, Kenneth Skjønhaug

Lønnsomt og tidsbesparende

Med Proff-lease fra Autoplan har du til enhver tid full oversikt over kostnadene, samt et system som hjelper deg i hverdagen. Du får kun én faktura i måneden, og den dekker alt som har med bilholdet ditt å gjøre. Enklere blir det ikke.

– Kundene våre kan rett og slett senke skuldrene når det gjelder bilholdet i bedriften. De får en forutsigbar økonomi uten uventede kostnader, sier Skjønhaug.

– Vi sparer deg for store mengder med bilag og fakturaer fra ulike avsendere, og du slipper dialogen med for eksempel regnskapsførere og sekretærer for å ha oversikten på bilholdet. Alt dette bidrar selvfølgelig til å frigjøre tid til det bedriften din egentlig skal drive med, understreker Skjønhaug.


Kontakt våre rådgivere

Fleksibelt og stor valgfrihet

Autoplan legger vekt på lokal tilstedeværelse. Det betyr blant annet at bilene du bestiller kan hentes ut hos bilforhandlere over hele landet.

– Vi er ikke låst til hverken bilmerke eller bilforhandler, og leverer firmabiler fra alle bilforhandlere i Norge. Dette gir oss full frihet til å finne det som er den beste leasingavtalen for deg – uavhengig av hvor bedriften din holder til og hvilke preferanser du har på for eksempel bilmerke, forklarer Skjønhaug. Han understreker at en Proff-lease hos Autoplan kan inneholde mye mer enn selve bilparken.

– Mange ser at de sparer både tid og penger på å inkludere for eksempel vask, service, dekkhotell, drivstoff, dekor og innredning av bilene i avtalen, sier Skjønhaug.


Proff-lease betyr trygghet for kunden

Det er viktig for oss å være tett på de som leaser hos oss. Kundene skal være trygge på at vi er fleksible og løsningsorienterte, dersom det skulle dukke opp noe uforutsett i leasingperioden.

Veien fremover

Det er viktig for oss å være tett på de som leaser hos oss. Kundene skal være trygge på at vi er fleksible og løsningsorienterte, dersom det skulle dukke opp noe uforutsett i leasingperioden.

Snakk med kundeservice

Proff-lease betyr trygghet for kunden

– Vi er ikke større enn at vi gir hver enkelt kunde den rådgivningen og oppfølgingen de fortjener. Samtidig har vi tyngden og erfaringen som skal til for å være det beste valget for akkurat din bedrift. Dette er en fleksibilitet som ikke mange andre aktører kan skilte med.

Vi leverer biler til alt fra små håndverkerfirmaer til store, offentlige virksomheter. Felles for alle er at de hver dag skal oppleve det vi kaller Proff-lease: Vårt fokus er at det skal være enkelt, oversiktlig og lønnsomt. La oss ta hånd om hele bilholdet, forteller Skjønhaug.


De beste rådgiverne

De beste rådgiverne

– Jeg synes vi lykkes i å kombinere det å være en hel-profesjonell aktør innen biladministrasjon, med det å være en nær og god rådgiver som bryr seg om kundene våre. Vi har erfarne medarbeidere som er gode på bil. De kan gi deg riktige og relevante råd på hva du trenger av utstyr og produkter i forbindelse med bilholdet, sier Kenneth Skjønhaug.

 – Det er viktig for oss å være tett på de som leaser bil hos oss. Vi er alltid bare en rask telefon eller ett tastetrykk unna, om det er noe du lurer på. Kundene skal være trygge på at vi er fleksible og løsningsorienterte, dersom det skulle dukke opp noe uforutsett i leasingperioden.


Full oversikt i web-portalen

Full oversikt i web-portalen

– Kundene kan til enhver tid følge med på alle forhold rundt sitt bilhold i web-portalen vår, og det får vi høre at mange setter stor pris på.

I portalen kan du enkelt hente ut alle typer rapporter tilknyttet ditt bilhold. Dette kan for eksempel være rapporter på forbruk, drivstoff fyllinger eller oversikt over biler din bedrift har i bestilling. Det finnes og rapporter som er skreddersydde miljørapporter hvor man kan få oversikt over CO-2 utviklingen til egen bilpark.

Løsningen har et enkelt brukergrensesnitt, og varsler deg om det du trenger å følge med på, forklarer Skjønhaug.


Trygg og enkel innlevering

Hos oss har vi en ekstra trygghet. Det er både vi og en uavhengig tredjepart – NAF, som kontrollerer bilene vi får tilbake fra kunde.

Veien fremover

Hos oss har vi en ekstra trygghet. Det er både vi og en uavhengig tredjepart – NAF, som kontrollerer bilene vi får tilbake fra kunde.

Les om tilbakelevering

Trygg og enkel innlevering

– Det sier seg selv, at når vi legger så stor vekt på at Proff-lease hos Autoplan skal være enkelt, oversiktlig, og lønnsomt - så skal det selvfølgelig også gjelde ved tilbakelevering av biler.

NAF går nøye gjennom hele bilen ved ankomst og sjekker for unormal slitasje. Etter dette blir alle biler behandlet ved våres klargjøringsverkstedet, noe som gjør at vi har full kontroll over kostnadene. Tilbakeleveringen skjer i dialog med kunden, slik at vi får en felles forståelse og enighet om tilstanden til bilen. Helt uten store overraskelser på sluttoppgjøret, forklarer Skjønhaug.  

Ved å velge Proff-lease fra Autoplan vil din bedrift ha en fleksibel, nær og hel-profesjonell samarbeidspartner som gir deg full kontroll over din bilpark.

Autoplan er et selskap i Sulland - en av Norges største bilforhandlervirksomheter.


Ønsker du å bli kontaktet om Proff-lease?