Sponsor

Våre sponsorat skal i hovedsak rettes mot langvarige og gjentagende samarbeid slik at vi over tid kan bygge noe sammen med våre partnere som gir økt kjennskap og verdi. Vi har fokus på lokal, regional og nasjonal synlighet og ønsker å skape positive relasjoner med samarbeidspartnerne våre. I Autoplan er vi opptatt av  sponsorat som fremmer samarbeid, synlighet, stolthet og sosial bærekraft.


Veien fremover

Vi er opptatt av langsiktige mål for vår virksomhet og de vi samarbeider med. Derfor mener vi rekruttering er viktig både i næringslivet og i idretten. Vi heier på de unge og lovende som en dag skal bli ledere i næringslivet og kanskje også bli best innenfor sin idrett. Kanskje blir de verdensmestre eller til og med OL mestere en gang? Uansett ambisjoner og mål så ønsker vi i Autoplan å støtte de på Veien fremover.


Kombinert landslaget

Helt siden 2015 har Autoplan vært en av kombinert landslaget sine støttespillere innenfor transport på kryss og tvers i Norge og Europa. Sammen skaper vi mange gode opplevelser sammen. Både i hoppbakken, i skisporet, og ikke minst utenfor konkurranser. Kombinert landslaget og deres utøvere er gode ambassadører for sporten og ikke minst Autoplan.

For at Kombinert landslaget skal bruke tiden mest mulig effektivt på trening og konkurranser er det viktig at vi i Autoplan bidrar med god transport og enkelt bilhold.

Hvorfor samarbeider kombinert landslaget med Autoplan?
– Autoplan er et profesjonelt selskap med flinke folk og super service rundt biladministrasjon. For oss er avtalen gull verdt ettersom den dekker opp våre behov for lags biler for begge landslag, både kvinner og menn. I tillegg skaffer de alle typer biler på kort varsel ved behov. Autoplan har en avtale som strekker seg frem til VM på hjemmebane i 2025.
            - Ivar Stuan, sportssjef kombinert landslaget

Les mer om Kombinertlandslaget

Elverum håndball

Elverum Håndball er en av landets ledende klubber innenfor herre håndball. De er også en av de ledende klubbene uansett idrett på nettverksbygging innenfor sitt partnernettverk. Dette er med å fremme Autoplan sine biladministrasjons tjenester til et større nettverk av bedrifter i regionen.
Det er også hyggelig at gutta i Elverum håndball kjører biler fra Autoplan.

Les mer om Elverum Håndball

Storhamar Hockey

Hardt arbeid, dedikasjon og ambisjoner er stikkord vi deler med Storhamar sine iskrigere for å nå målet om gull. Sammen med Storhamar ishockey har vi gleden av å kunne samarbeide med en klubb med fokus på resultater. I tillegg har klubben gode holdninger og initiativer som støtter sosial bærekraft i og rundt klubben. Dette er prosjekter vi støtter 100%.

Les mer om Storhamar Hockey

HamKam Fotball

Som partner til HamKam Fotball herrer og kvinner ser vi muligheten til å forsterke vår synlighet og ikke minst støtte kampen om like muligheter. Med konseptet KAMERATER har HamKam skapt et unikt konsept som fremmer samhold og kameratskap på alle nivåer i klubben, både på og utenfor banen. Vi er stolte partnere og støtter de på Veien fremover.

Les mer om HamKam Fotball

 

Storhamar Håndball

Våre ambisjoner om å skape vekst kommer ikke av seg selv og derfor trenger vi gode samarbeidspartnere som vet hva det betyr å skape et vinnerlag gjennom hardt og langsiktig arbeid. Sammen med jentene i Storhamar håndball ønsker vi sammen å bygge vært vårt vinnerlag, som står godt rustet for fremtiden og Veien fremover mot toppen.

Les mer om Storhamar Håndball