Avis bilutleie

PERSONBILER
Vår bilpark spenner fra små, mellomstore til svært store biler. Alle våre biler er delt inn i kategorier, noe som gjør det enkelt for deg å få oversikt over priser, automat/gir,  romslighet og lignende. Merk at bilen på hver gruppe bare er et eksempel. Vi kan ikke garantere bestemte bilmodeller med mindre annet er oppgitt.

MILJØBILER
Miljø er viktig for oss og vi er ISO 14001-sertifisert. Vi investerer mye i miljøet og prøver hvert år å redusere bilenes miljøpåvirkning og utslipp av karbondioksyd. I tillegg til El-biler har vi flere hybrid- og diesel-biler.

MINIBUSSER
Avis tilbyr flere forskjellige modeller minibusser. En minibuss er et perfekt transportalternativ til foreksempel golf- eller skitur når du er 5-16 personer. Å leie en minibuss er både miljøvennlig, rimelig og praktisk.

VAREBILER / FLYTTEBILER
Avis tilbyr deg et bredt spekter av vare- og lastebiler. Å leie en varebil er perfekt, for eksempel når du skal flytte. Hos oss kan du velge å leie en vare- eller lastebil fra én dag til flere måneder.

OM OSS
Auto Plan AS representerer AVIS og Budget i Innlandet. Hos oss kan du leie bil på korttidsutleie på Hamar, Elverum, Lillehammer, Gjøvik, Otta og Kongsvinger. Otta og Kongsvinger er kun AVIS.

Vi er etablert med hovedkontor i Hamar og avdelingskontor i Mjøsbyene

Auto Plan AS er en del av Sulland Gruppen som er et av Norges største privateide bilkonsern med 23 selskaper og ble etablert september 1999 og holder til i lyse og trivelige lokaler på Midtstranda, rett utenfor Hamar sentrum. Deres virksomhet omfatter forretningsområder innen blant annet administrasjon og leasing av kjøretøy mot bedriftsmarkedet, både offentlig og privat sektor. Auto Plan har i dag i 47 ansatte fordelt på kontorer lokalisert i Oslo, Lillehammer, Gjøvik, Elverum, Trondheim, Sarpsborg og hovedkontoret på Hamar. Selskapet omsatte i 2017 for 755 millioner NOK.
Les mer på www.avis.no www.autoplan.no www.sulland.no