Ta vare på bilen med jevnlig service!

De fleste vet at det kan bli dyrt å utsette neste tannlegebesøk. Det samme gjelder for service på bilen. Derfor er vi i Autoplan opptatt av å hjelpe alle bilførere som har bilavtale med Autoplan om å holde bilen i best mulig stand.

Ta vare på bilen med jevnlig service!

Drift- og innkjøpssjef Cato Viken i Autoplan oppfordrer alle Autoplan-kunder til å følge bilmerkets serviceprogram. 

- Det er viktig, ikke bare for bilens levetid, men også for sikkerheten og komfortopplevelsen det innebærer å disponere firmabil. Dessuten har det stor betydning for returverdien på bilen, at den har blitt tatt godt vare på, presiserer han.


Fritt verkstedvalg

Cato Viken minner om at det i utgangspunktet er fritt verkstedvalg i Norge. Mange tror at de er forpliktet til å oppsøke merkeverksted, uansett. – Det er feil. Men det som likevel er viktig for oss å presisere, er at alle garantireparasjoner må utføres på et godkjent merkeverksted, sier han, og legger til: 

- Vi ser at Autoplan sine kunder er opptatt av å ha tilgang til lokale servicepunkter. Utfordringen er at det ikke finnes merkeverksteder alle steder over hele landet. Derfor er vårt samarbeid med AutoMester særdeles viktig.  De har 214 mekaniske verksteder over hele landet, og samtlige av deres verksteder tilbyr alle Autoplan sine kunder det de trenger for å få gjennomført service som tilfredsstiller produsentenes serviceprogram, sier han. 

AutoMester inkluderer også mobilitetsgaranti ved utføring av servicer, på lik linje med merkeverksteder.


Søkelys på kursing og utvikling

Kjedeleder Katrine Køste i AutoMester tilføyer at det er stort søkelys på kursing og utvikling innad i kjeden, og spesielt innen elbil-segmentet med både el og hybrid grunnkurs, og el og hybrid batterikurs. Begge er godkjent i henhold til europeiske standarder som er satt. - Dette er viktig for oss, slik at alle som har elektrisk eller hybrid bil kan føles seg trygge hos oss, sier hun 

- Det er faktisk ikke uvanlig at våre kursholdere er de samme som holder kursene hos originalforhandlerne, og dermed kan vi forsikre at alle som har bilavtale med Autoplan er i særdeles trygge hender når det gjelder service og deler, hvis de velger en AutoMester. Fordelen vår er at vi behersker alle bilmerker, mens merkeverkstedet kun har sitt eget, presiserer hun.