5 tips for smart leasing til din bedrift!

Norge er et langstrakt land, og bedrifter er avhengige av trygg mobilitet for å sikre en effektiv hverdag. Med Proff-lease fra Autoplan får du full kontroll og optimal oversikt over bilparken din. Enkelt sagt kan du sammenligne en avtale med oss som en rett strekning – oversiktlig, trygg og uten omveier. Her kan du lese mer om fem smarte fordeler med Proff-lease fra Autoplan!

5 tips for smart leasing til din bedrift!

1. Økonomisk oversikt med én månedsfaktura

Uansett bedrift, stor eller liten – varer eller tjenester, så må god økonomisk oversikt være grunnleggende. Og her har vi gjort alt innen bilhold veldig enkelt for deg. Vi sender deg én faktura i måneden som inkluderer alt innen bilpark og drift, noe som frigjør tid og gir økonomisk kontroll.

Les mer om alle kostnader samlet på én faktura

2. Forutsigbare kostnader

Bilhold er så mangt, kanskje til og med mer enn du tenker over i det daglige? Det som er fint med Proff-lease fra Autoplan er at alt er inkludert.
En avtale med oss dekker:

  • Forsikring
  • Dekk/dekkhotell
  • Drivstoff
  • Vask
  • Bilutstyr/rekvisita
  • Service og vedlikehold
  • Bomring
  • Dekor og innredning
  • Elektronisk kjørebok

3. God rådgivning med både menneske og bil i fokus

Hos Autoplan får du et profesjonelt og dedikert team i ryggen med hjerte og lidenskap for å finne riktig type bil og utstyr til ditt behov. Her er det alltid kort vei til god dialog, hjelp når det trengs og smarte løsninger innen bilhold som er skreddersydd for deg og din bedrift. Vi er tett på og alltid til tjeneste!

Les mer om rådgivning innen Proff-lease

4. Fleksibelt og bærekraftig bilhold

Hos Autoplan møtes du av fleksibilitet og forståelse for det du trenger i din daglige virksomhet. Med tanke på det grønne skiftet er det en stor andel bedrifter som tar grep for å minske sitt miljøavtrykk, for eksempel ved å elektrifisere bilparken sin. Hos oss står du fritt til å velge elektriske og miljøvennlige biler. Du har også muligheten til å bytte ut bilparken du eventuelt allerede leaser med en elektrisk bilpark, selv før den opprinnelige leieperioden din utgår.

5. Invester tid og kapital på bedriften din – ikke på bil

Proff-lease er fordelaktig når det gjelder likviditet for bedriften din. Ved å slippe å binde opp kapital i en bilpark, kan en Proff-leaseavtale frigjøre økonomiske midler som igjen er lønnsomt. Vi vet at tid er verdifullt for enhver bedriftsleder, derfor lar vi deg gjøre det du er best på – mens vi tar oss av bilene dine, får dem på veien og sørger for at alle ansatte ferdes trygt.

Enkelt, oversiktlig og lønnsomt

Autoplan leverer komplette løsninger innen leasing av bil for norske bedrifter og offentlige virksomheter. Med Proff-lease får bedriten full kontroll på bilpark, serviceavtaler og kostnader.

Se Proff-lease fra Autoplan