Forlenger avtalen med Proff-lease fra Autoplan. – Vi er svært fornøyde!

– Vi leaser alle personbiler som blir benyttet av våre kommuneansatte, forteller økonomisjef i Røros kommune, Roger Mikkelsen. – Gjennom Proff-lease avtalen og spesielt kundeportalen får vi oversikten vi trenger!

Forlenger avtalen med Proff-lease fra Autoplan. – Vi er svært fornøyde!

– I en liten kommune som vår, så må vi prioritere nøye hvilken kompetanse vi skal ha i alle ledd, og kjøp og salg av biler er ikke noe vi har ressurser til å holde på med i det daglige. Med egeneide biler risikerer man dessuten en bilpark av varierende alder og kvalitet, noe som er ufordelaktig når ansatte trenger og fortjener gode og trygge biler ute i tjeneste. Med Profflease fra Autoplan har alle ansatte tilgang på sikre og miljøvennlige elbiler, samtidig som det er forutsigbart å vite nøyaktig når bilene skal byttes ut, forteller Mikkelsen.

Forlenget leasing-avtale med miljøvennlige elbiler

Røros-kommune har forlenget avtalen sin med Proff-lease fra Autoplan og har i den forbindelse bestilt nye elbiler i form av både mindre personbiler og litt større og sterkere firehjulstrekkere.

– De fleste bilene brukes av hjemmebaserte tjenester, men også i tjenester innen rus, psykiatri, administrasjon og barnevern benyttes biler gjennom Proff-lease, forteller Mikkelsen.

Med Proff-lease kan du utgjøre en stor forskjell i klimaregnskapet

Full oversikt med digital kundeportal

Med Proff-lease fra Autoplan kan alle kunder til enhver tid følge med på det totale bilholdet sitt. Her kan du enkelt hente ut alle typer rapporter, som for eksempel alt som gjelder forbruk og drivstoff.

– Kundeportalen gir oss veldig god oversikt over alle bilene vi har i bruk, hvilke type biler vi har på veien, hvem som bruker dem, hvilke biler som til enhver tid skal byttes ut – og tidspunkt for utskiftning. Kundeportalen har også mye god funksjonalitet for den løpende oppfølgingen av bilparken vår, sier Mikkelsen, og legger til at muligheten for miljørapportering også er en veldig hjelpsom tjeneste.

– Det å gjøre det vi kan for å minimere utslippet fra biler i kommunal bruk, er absolutt en stor ambisjon og et viktig område for oss.

En trofast samarbeidspartner som bidrar til effektivitet og økonomisk kontroll

Autoplan er en komplett leverandør innen leasing av bil for norske bedrifter og offentlige virksomheter, og tar seg av alle aspekter innen bilhold. Her sitter dedikerte rådgivere med fokus på å finne rett bil til riktig menneske, slik at du kan fokusere på lønnsomhet og daglig drift i bedriften din.

– Autoplan har vært - og er, en svært god samarbeidspartner for oss. Vi får alltid raske og gode svar på forespørsler fra kundekontakten vår og god hjelp til å finne riktige biler som dekker behovene våre. Det har også vært nyttig for oss å bruke noen av Autoplans mange kunder som referanser for valg av biltyper. Alt i alt er vi svært godt fornøyde med Autoplan som leverandør og samarbeidspartner, konkluderer Mikkelsen.

Som Proff-lease kunde får du personlig rådgivning

Med Proff-lease fra Autoplan er ikke gode råd dyre. Rådene er noe kundene får med på kjøpet.

Les mer om hvorfor Proff-lease = personlig rådgivning