Auto Plan inngår samarbeid med Alphabet

05.11.2019

  • Alphabet International kommer inn i det norske markedet og utvider sin tilstedeværelse over
    hele Skandinavia
  • Med det nye partnerskapet er Alphabet nå representert i 30 markeder over hele verden
  • Gjennom AUTO PLAN kan Alphabet International sine kunder få tilgang til operasjonelle
    leaseprodukter og tjenester i det norske markedet

München 5. november 2019. Alphabet International har tatt et ytterligere skritt for å utvide sin globale tilstedeværelse. Ved å samarbeide med leasingeksperten AUTO PLAN, passer selskapet til det siste puslespillet for å dekke hele Skandinavia. Dette markerer også en spennende milepæl, ettersom Alphabet nå tilbyr mobilitetsløsninger i 30 land over hele verden. Ved å utvide sitt OneNet‐nettverk av partnere, posisjonerer Alphabet seg som en sterk leverandør av «Business Mobility» for globale bedrifter.

Alphabet er opptatt av å tilby sine innovative mobilitetstjenester til så mange kunder som mulig. Kunder som er avhengige av disse løsningene over hele Europa og utover, kan dra nytte av tilbudet sitt i det norske markedet. Akkurat som i andre Alphabet‐markeder har kunder tilgang til utvalget av Alphabet‐kompatible produkter og tjenester som er tilgjengelige i Norge, via AUTO PLAN. Avhengig av selskapenes spesifikke behov, kan de også velge et bredt utvalg av nyttige tjenester på topp, foreksempel drivstoffkort, erstatningsbiler, veihjelp og advokatforsikring. Det nye samarbeidet er et verdifullt tilskudd til de eksisterende Alphabet‐tjenester og lokasjoner.

‐ Å inngå et partnerskap med AUTO PLAN styrker vår tilstedeværelse ikke bare i Norge, men også i Skandinavia. Vi tilbyr allerede fremragende mobilitetsløsninger til mange selskaper i hele Europa, så å lukke gapet i nord og være til stede i alle skandinaviske land er virkelig fornuftig for vårt selskap og våre internasjonale kunder. Vi er alle glade for å se hva vi kan oppnå med AUTO PLAN, sier Richard Schooling, Chief Commercial Officer i Alphabet International.

Tormod Kvam, daglig leder i AUTO PLAN, understreker også sin entusiasme over partnerskapet: «Vi er glade for å være med i Alphabets nettverk av partnere for å kunne tilby tjenester til kundene i Norge. Vi ser frem til et fruktbart samarbeid og er ivrige etter å bli med i Alphabet, som fortsetter å posisjonere seg som ekspert på mobilitet». 

AUTO PLAN ble grunnlagt i 1999 og er en del av Sulland Gruppen, den største privateide bilforhandlergrupperingen i Norge. Sulland Gruppen har over 30 egeneide bilforhandlere og et antall eksterne samarbeidspartnere på produktet biladministrasjon. Med et team på 950 ansatte har Sulland Gruppen vært en sertifisert BMW‐forhandler siden 1995. AUTO PLAN leverer komplette leasingløsninger for norske bedrifter og offentlige virksomheter. Leasing gjennom AUTO PLAN forenkler og effektiviserer mobilitet i virksomheten, og gir kundene en fullstendig oversikt over elementer som flåtestyring, serviceavtaler og kostnader. AUTO PLAN administrerer en portefølje på over 8 000 leide biler og lette nyttekjøretøyer av alle fabrikater.


Om Alphabet

Alphabet er en ledende leverandør av Business Mobility i Europa, Australia, Kina og Sør‐Amerika. Som sådan gjør det bedrifter i stand til å administrere sin bedriftsmobilitet på en økonomisk og bærekraftig måte. Alphabet ble grunnlagt i 1997 som en avdeling av BMW Group, og har omfattende kunnskap om internasjonal flåtestyring og leasing. Den omfattende porteføljen inkluderer rådgivning og finansiering samt smarte styringsprodukter og tjenester for selskapets flåter. Alphabet's Business Mobility‐løsninger er skreddersydde for å oppfylle spesifikke krav til bedriftene. I dag forvalter Alphabet en portefølje på over 680 000 leide biler og lette kommersielle kjøretøy av alle fabrikker og er rangert som fjerde i markedet over hele verden. Alphabet er også banebrytende for etableringen av avanserte mobilitetsløsninger: AlphaElectric tilbyr selskapene en helhetlig tilnærming til eMobility, AlphaCity er det effektive alternativet Corporate CarSharing, mobilitetsappen for smarttelefoner, AlphaGuide, gjør livet enklere for brukerne og AlphaFlex, den individuelle, fleksible mobilitetsløsningen , gir ansatte valg og selskaper full kostnadskontroll. Alphabet har hovedkvarter i München, Tyskland og er nå representert i 30 land. For mer informasjon, besøk www.alphabet.com.

For mer informasjon, kontakt:
Konsernsjef Arvid Sulland, Sulland Gruppen, på telefon 901 81 088 eller epost as@sulland.no