Auto Plan etablerer seg i Løten

28.05.2020

Sulland Eiendom har kjøpt næringseiendommen Elgvegen 2, tidligere kalt KØFF-bygget i Løten. Formålet er at Auto Plan skal bygge Innlandets største lagerutsalg for bruktbiler. 

Auto Plan AS er et selskap eid av Sulland Holding AS som driver med biladministrasjon, leiebil, leasing og bruktbilsalg. Nå flytter de virksomheten fra Midtstranda på Hamar til Brenneriroa i Løten kommune.

Effektiviserer driften
- Flyttingen vil gi Auto Plan AS gode muligheter for utvidelse og videre ekspansjon. Vi vil også ha store kostnad- og miljøbesparelser ved at vi får samlet all aktivitet på én plass med tanke på logistikk og flyt i mottak og klargjøring. Vi driver en virksomhet som er plasskrevende, og ved å flytte til Løten klarer vi å effektivisere mye av driften. Dette vil gi fordeler både for våre 50 medarbeidere, og ikke minst våre kunder. Beliggenheten med rask adkomst til RV 3 og E6 er strategisk riktig for oss, forteller Tormod Kvam, Daglig leder i Auto Plan AS.

Hedmark Lagerbygg AS er fornøyd med de nye eierne
- Vi er veldig fornøyde med at et selskap som Sulland tar over anlegget og utvikler det videre, sier Johnny Sterud tidligere eier av tomten. - Sulland er en solid og langsiktig eier slik vi også selv har vært, og det er gledelig å overlate bygget videre til Sulland med disse spennende planene for eiendommen. Sterud og Bakke flytter selv til nye lokaler i Dalstuvegen 25 i Løten. 

Posisjonerer seg for fremtiden
- Vi posisjonerer oss nå for fremtiden. Logistikk og internoperasjoner vil nå foregå på ett anlegg. Målet vårt er å bygge Innlandets største lagerutsalg for bruktbiler, sier Torje Aleksander Sulland.

Ordføreren ønsker varmt velkommen
Ordfører Marte Larsen Tønseth er svært glad for Sulland sin etablering i Løten og ønsker lykke til. - Det er godt å se at Løten er attraktiv for en aktør som Sulland. Vi ønsker dere varmt velkommen og håper og tror at deres ansatte vil trives godt i Løten, sier hun.

Over 30 000 kvadratmeter
Næringseiendommen består av ca. 32 000 m² tomteareal, hvor ca. 10 000 m² er bygningsmasse. Selskapet har de siste årene opplevd god vekst og har positive fremtidsutsikter. - Vi er glade for at Løten kommune ønsker virksomheten vår velkommen, sier Sverre Morken, Eiendomssjef i Sulland Eiendom AS.

Om Auto Plan AS:

Auto Plan AS ble etablert 1999 og er en del av Sulland, den største privateide bilforhandlergrupperingen i Norge. Auto Plans virksomhet omfatter biladministrasjon mot bedriftsmarkedet, både innen offentlig og privat sektor. Selskapet har i dag 50 medarbeidere lokalisert i Hamar. Auto Plan administrerer en portefølje på over 8 000 biler og nyttekjøretøyer. Selskapet omsatte i 2019 for 1 mrd. NOK.

For mer informasjon, kontakt:
Tormod Kvam, Daglig Leder i Auto Plan AS. Tlf: 915 25 830. E-post: tormod.kvam@autoplan.no
Torje Aleksander Sulland, Sulland Holding AS. Tlf: 907 76 133. E-post: torje@sulland.no
 Sverre Morken, Eiendomssjef i Sulland Eiendom AS. Tlf: 951 20 146. E-post: sverre.morken@sulland.no
 Marte Larsen Tønseth, Ordfører Løten kommune. Tlf: 905 49 707. E-post:   marte.larsen.tonseth@loten.kommune.no