Velg korttidsleie hos Enterprise

Er du eller din bedrift på jakt etter korttidsleie av biler? - Da anbefaler vi vår gode samarbeidspartner Enterprise, sier drift- og innkjøpssjef Cato Viken i Autoplan.

Velg korttidsleie hos Enterprise

Desember og julerush er definitivt også høytid for leiebil, enten du skal besøke familie eller trenger å supplere bedriftens bilpark i en hektisk førjulstid.

  • Dersom det er behov for å inngå avtaler om lengre leieperioder, så bør man definitivt kontakte oss i Autoplan. Men hvis det er snakk om korttidsleie, så er Enterprise Rent-A-Car definitivt løsningen. Med over 1,7 millioner kjøretøy og 9500 filialer i mer enn 100 land får man tilgang til en del av verdens største bilparker. Og du kan faktisk hente bilen med én gang du har bestilt den, forteller Cato.

Samarbeider med Enterprise 

For ytterligere å øke tilgangen til korttidsleie av biler, er Autoplan sitt datterselskap Autofleks AS et verdifullt supplement i leiebilmarkedet. Gjennom Autofleks sitt samarbeid Enterprise får man også tilgang til «rent a car» på flyplassene i Trondheim, Bodø, Evenes og Tromsø samt utleiestasjoner ved Sullands forhandlere i Hamar, Lillehammer, Otta, Gjøvik, Kongsvinger, Elverum, Harstad og Trondheim.