Tettere ladenettverk øker mulighetene

Uansett valg av drivstoff, er Autoplan opptatt av at bilholdet skal være så enkelt som mulig. Ikke minst gjelder det mulighetene til å lade elbilen, uansett hvor man befinner seg.

Tettere ladenettverk øker mulighetene

Derfor har vi samarbeidsavtaler med partnere over hele landet, og derfor er det betryggende å vite at alle med Proff-lease fra Autoplan har enkel og fordelaktig tilgang til det stadig voksende ladenettverket i Norge.

  • Med Firmakortet til Circle K får du tilgang til våre 600 stasjoner og over 1000 hurtigladere, sier Senior Key Account Manager i Circle K, Kari Lockert Lie.

God tilgjengelighet 

Med fordelaktig tilgang til et stadig voksende nettverk av ladestasjoner over hele landet, gir det Autoplan-kunder betydelige fordeler. - Som kunde hos Circle K får du tilgang til Norges største stasjonsnettverk med Circle K- og Best-stasjoner, og du kan lade bilen både på Ionity og Circle K sine hurtigladere med Firmakortet, sier Lockert Lie.

Hun mener det stadig voksende nettverket av stasjoner medfører at bedrifter med Autoplan-fordeler sparer tid, noe som bidrar til å holde drivstoffkostnadene nede.

Finn din nærmeste hurtiglader

For å få enkel tilgang til Circle K sitt landsdekkende nettverk av hurtigladere, anbefaler Autoplan våre kunder å benytte appen Circle K Charge og følgende ladekart: https://www.circlek.no/elbillading/ladestasjoner/ladekart

God oversikt over ladeforbruk finnes i appen.

Fordeler med firmakort

Som Proff-lease kunde i Autoplan kan du enkelt bruke firmakortet til å betale for lading langs veien. Kortet kan også brukes som betaling for drivstoff, bilvask og andre bilrelaterte produkter på Circle K-stasjonene.

Proff-lease innebærer også at du kan bruke firmakortet fra Circle K til å lade hjemme. Med Circle K sin refusjonsløsning kan ansatte med firmabil enkelt få strømkostnader tilbakebetalt når de lader firmabil hjemme. Det gjør jobbhverdagen din enklere.  Les mer om refusjonsløsningen her: https://www.circlek.no/elbillading/hjemmelading/for-ansatte/refusjon-stromkostnader

Som Autoplan-kunde innebærer ordningen at ladeutgiftene refunderes direkte til sjåførene, og faktureres bedriften sammen med andre kostnader fra Circle K. Enkelt å administrere, enkelt å bruke!

Tips for vinteren

I vinterhalvåret er det viktig å ta høyde for at kulden reduserer batterikapasiteten, og dermed også rekkevidden. - Hvis du har mulighet til det, anbefaler vi å forvarme batteriet slik at bilen lader hurtigere, sier Kari Lockert Lie.