Omprofilering til Uno-X med 7-Eleven som nabo

Autoplans gode samarbeidspartner, Uno-X, tilbyr ikke bare drivstoff på over 200 selvbetjente stasjoner over hele Norge, men også Svanemerket bilvask og lynlading på stadig flere lokasjoner.

Omprofilering til Uno-X med 7-Eleven som nabo

Dessuten blir Uno-X også nabo med 7-Eleven langs veiene.

- Uno-X Mobility i Norge har stått bak drivstoffsalg fra YX og Uno-X stasjoner i en årrekke. Framover skal selskapet tilby enkle og effektive selvbetjente konsepter under merkevaren Uno-X. Det betyr billig lynlading, Svanemerket bilvask og drivstoff, sier Kjell Åge Røise, salgssjef i Uno-X Mobility Norge AS

Røise forteller at flere av pumpetakene til YX 7-stasjoner allerede er kledd i gult. 

- Flere av stasjonene har fått raske lynladere med prisen lett synlig i prismasten og Uno-X’ gule selvbetjente drivstoffpumper. 7-Eleven fortsetter som storkiosk med påfyll til reisende langs vei, sier han.

For alle Autplan sine kunder er det viktig å presise at vår avtale med Uno-X innebærer at kortavtaler, kundereise og dekning fortsetter som før.

- Nå som selskapet er samlet under merkevaren Uno-X, står det enda mer rustet til å møte kundenes etterspørsel etter ulike teknologier, som for eksempel elektrifisering, understreker Røise.