Gratis bolle og kaffe - og rabatt på bilvask!

Hva med en gratis bolle og kaffe etter at du har fått vasket bilen? Og ikke bare det: Som Autoplan-kunde får du i tillegg 20 prosent rabatt på maskinvask ut juni hos Circle K.

Gratis bolle og kaffe - og rabatt på bilvask!

Med andre ord: Det er ingen grunn til ikke å vaske bilen! Rengjør du bilen regelmessig, varer den lengre. Det er god økonomi for deg, og for firmaet du jobber i. Dessuten er det vel hyggeligere å kjøre rundt i en ren bil?

Derfor har vi inngått en spesialavtale for alle med Autoplan sitt firmakort: Velger du ett av maskinvaskprogrammene hos Circle K, får du 20 prosent på bilvask fra nå og ut juni. 

- Og ikke bare det: Vi spanderer også gratis kaffe og bolle til de som enten velger vaskeprogrammet «Polering» eller «Deluxe sesong» og viser fram kvittering, forteller Kari Lockert Lie, Senior Key Account Manager i Circle K.



Jevnlig vedlikehold er viktig

Kari minner oss på at i løpet av året blir bilen utsatt for både salt, møkkete smeltevann, asfaltstøv og innsekter. 

- Dette kan som kjent føre til rustdannelser og korrosjon dersom det ikke fjernes. Derfor er jevnlig vedlikehold et viktig grep for å forlenge bilens verdi og levetid, sier hun, og legger til: Vi anbefaler å vaske bilen minst én gang i måneden. Særlig i overgangen mellom årstider anbefales det å stelle litt ekstra godt med den. Da kan vi anbefale å velge et program med avfetting, slik at smuss og asfalt fjernes, og polering for et ekstra skinnende resultat. 

- Med 20 prosent rabatt er det vel ingen grunn til å velge det billigste vaskeprogrammet deres?

- Nei, hadde jeg hatt Autoplan sitt kundekort nå, hadde jeg definitivt valgt på øverste hylle, sier hun med et smil.

Ønsker du mer informasjon om alle tilbudene om bilvask hos Circle K, finner du det her: https://www.circlek.no/bilvask