Få mer ut av ferieturen hos Circle K

Gode pauser på bilferie er viktig, og stopper du på Circle K kan du lade både deg selv og bilen samtidig. Iskremtruck på sommerturné og et variert mattilbud er bare noen av de mange gode grunnene for å besøke Circle K i sommer.

Få mer ut av ferieturen hos Circle K

Circle K har nå over 1000 ladeplasser over hele landet, og som Proff-lease kunde i Autoplan kan du enkelt bruke firmakortet til å betale for lading langs veien. Kortet kan også brukes som betaling for drivstoff, hjemmelading, bilvask og andre bilrelaterte produkter på Circle K-stasjonene.


Variert tilbud av fersk og god mat

Mens du lader bilen kan du også gi kroppen påfyll, for hos Circle K finner du det beste mattilbudet langs veien, enten det er salat eller pølse du har lyst på.

- Mange har ønsket seg et mer variert mattilbud når de er ute og kjører. Leter du etter god, fersk og sunn mat, bør du stoppe hos Circle K. Vi har ferske baguetter, smakfulle salater og en rekke andre spennende retter. Selvsagt med vegetar- og veganalternativ, forteller Kari Lockert Lie i Circle K. 

Ferske bakevarer, kvalitetskaffe, pølser og hamburgere av de beste ingrediensene, er det så klart også mulig å få hos Circle K.

Se alle sommertilbudene på mat her.

Iskremtruck på sommerturné

Også i sommer er Circle K på veien med sin rullende iskremtruck. Stasjoner over hele Sør-Norge får besøk av trucken som selger softis, kule-is, milkshake og iskaffe.  
Du kan sjekke når sommerturnéen er i nærheten av deg her.

I tillegg til is og andre kjølige godsaker, blir det mulig å spinne og vinne på Lykkehjulet som følger med på sommerturnéen.  

Er du rusten på hurtiglading kan ladevertene som reiser rundt sammen med iskremtrucken hjelpe deg i gang igjen.  

 

Planlegg reisen og ladestopp hos Circle K

Trykk på logoen, så kommer du rett til Circle K sin reiseplanlegger der du kan lage reiserute og legge inn ladestopp.