Enkel refusjon for hjemmelading

Visste du at Autoplan tilbyr en helhetlig løsning for billading som omfatter hjemmelading med refusjon via vår samarbeidspartner Circke K? Med Circle K sin nye refusjonsløsning kan de ansatte enkelt få strømkostnader tilbakebetalt når de lader firmabil hjemme. Løsningen er enkel, nøyaktig og helhetlig – og både ansatte og ledere vil oppleve nye fordeler ved å være firmakunde hos Circle K. Dette gir både ansatte og bedriften store fordeler.

Enkel refusjon for hjemmelading

Får dekket sine kostnader

Ordningen fungerer slik at Autoplan bestiller Easee ladebokser som er ferdig programert for Circle K sin refusjonsordning. Bedriften blir belastet for ladekostnaden via månedsfaktura fra Autoplan. 

De ansatte som bruker el-bil i jobben, får deretter refundert ladeutgiftene direkte fra Circle K, i god tid før strømregningen kommer. Refusjonsløsningen er tilpasset hver enkelt bruker, og tar hensyn til hvor man bor, hvilken strømavtale man har, skatter, avgifter og strømstøtte. På den måten får alle refundert sine reelle strømkostnader.

Mindre administrasjon

Ladeutgiftene betales direkte til sjåførene og faktureres bedriften sammen med andre kostnader fra Circle K. Bedriften sparer dermed tid på å administrere utlegg for ladingen. Enkelt å administrere, enkelt å bruke!

Lansert for et år siden

Markedssjef Tanja Angelsen i Circle K forteller at ordningen ble lansert for cirka et år siden. – Vi skreddersyr løsninger for alle ansatte etter hvordan de vil ha det. Man kan velge om man vil kjøpe ladeboks med eller uten installasjon. Laderen konfigureres med et firmakort, og man starter og stopper ladingen med det, sier hun.

Skiller jobb og privat

Hjemmelading med firmakort og refusjon gjør det enkelt å skille mellom lading i jobbsammenheng og privat. For tilbakebetaling velger den ansatte mellom spotpris og fastpris. - Vi benytter Nordpool sine timespriser for området den ansatte befinner seg i og NVIs gjennomsnittlige nettleieavgifter i beregningen av refusjonsbeløpet. Vi vil også tilpasse refusjonsbeløpet i henhold til den nåværende strømstøtten som gis fra staten til husholdninger, presiserer Tanja Angelsen, og legger til at man også kan ha hjemmeladere fra Circle K uten å ha funksjonen for automatisk refusjon.

Easee ladebokser

Angelsen forteller at Circle K har valgt å gå for løsningen med Easee, en av de mest solgte ladeboksene, designet og produsert i Norge. - Den er en fremtidsrettet og smart ladeboks, sier hun.

Ønsker du mer info, eller bestille ladebokser med refusjonsløsning så kontakt: Kundeservice@autoplan.no.


Foto av: Terje Borud/Circle K